Een deel van een les (tegelijk) te kunnen kopiëren naar een andere les

Anoniem deelde dit Idee 11 maanden geleden
In overweging

Ik maak mijn lessen veelal in Gynzy.Daarbij zou ik het handig vinden om delen van een 'oude' les in te lezen in een nieuwe les. (zonder de hele les mee te kopiëren en een deel te moeten verwijderen.) Dus zowel de figuren kopiëren als ook teksten of pagina's, naar een andere, nieuwe les.

Reacties (5)

foto
81

Bedankt voor je idee! Dit idee heeft nu nog de status "nieuw", zodat erop gestemd kan worden door andere leerkrachten.

Ook nieuwe reacties en aanvullingen zijn van harte welkom!


Groetjes Nidia

foto
71

Zojuist is hier een reactie op gekomen vanuit een andere leerkracht: Tekstblokken te kunnen kopiëren van ene les naar een andere.

Bijv. klassendienst/auladienst/krantenophaaldienst voor een bepaalde week, is bij mij zichtbaar in de dagroosters. Nu moet ik dat per week/dag opnieuw intikken. Maar het zou ook een uitleg kunnen zijn bij een les, die je de volgende dag weer tevoorschijn wilt kunnen halen.


Bedankt voor de reactie!

Groetjes Nidia

foto
89

Ja heel graag!

foto
81

Ik heb hierover vandaag gebeld met Gynzy. Ik zou dit namelijk ook heel graag willen. Helaas is dit op dit moment niet realiseerbaar. Ik ben niet technisch onderlegd, maar het heeft iets te maken met ondersteunende software (Flash) waarin dat nu niet mogelijk is, in ieder geval niet in hoe Gynzy nu is ingericht. Omdat mogelijk te maken zou er een zeer ingrijpende wijziging in de programmatuur van Gynzy nodig zijn, die voorlopig niet haalbaar is. Ik begreep dat men hard bezig is om te werken aan migratie naar andere software, waarbij dit punt zwaar weegt, omdat uit het veld blijkt dat hier zeer veel vraag naar is. Hopen dus dat dit op langere termijn toch gaat komen.

Dit is hoe ik het antwoord begreep. Mocht het niet helemaal kloppen, dan vult Gynzy het hopelijk aan of corrigeert het :)

foto
82

Hallo Arno,

Je verhaal klopt inderdaad!

Precies zoals ik het je uitgelegd heb aan de telefoon :)

Ook voor ons is dit een grote wens!


Groetjes Nidia