Letters van leerdoelen weergeven in lesdoelenoverzicht.

Mirja Leerentveld deelde dit Idee 8 maanden geleden
Voltooid

Hallo,

Wij gebruiken nu een tijdje jullie software met veel plezier. We werken met wereld in getallen en gynzy werelden met rekenen. Het zou fijn zijn als bij wereld in getallen niet alleen de wereld en het eiland erbij staat (doelen) maar ook nog welke letter bij de opgave hoort. Nu zoek ik het allemaal zelf uit, maar als het erbij staat scheelt het veel werk.


groet

Reacties (6)

foto
56

Dag Mirja,

Dank je voor je suggestie. We hebben gepland dit in de toekomstige ontwikkeling mee te nemen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
63

En zouden kinderen dit ook makkelijk kunnen zien zodat ze het zelf beter in de werelden op kunnen zoeken?

Dus als ze een les (wij gebruiken dan alles telt naast de werelden) gemaakt hebben, Of een toets, ze kunnen opschrijven voor zichzelf waar ze nog moeite mee hebben en dan dus op kunnen schrijven zoals wij dat als leerkracht wel zien; welke wereld en welk eiland met welke letter moet ik nou deze week nog eens flink oefenen?!

foto
63

Dag Juf V,

Dat zullen de leerlingen inderdaad ook zelf kunnen gaan zien :).

Pieter

foto
foto
44

Dag Mirja en anderen,

Inmiddels hebben we deze wens kunnen realiseren. Zie ook de blog.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
31

Is het dan misschien ook nog een idee om diezelfde letters in het document leerlijnen te zetten? Ik heb het nu zelf uitgezocht, omdat ik de focus nu vooral moest leggen op de 1F doelen. Nu staan er achter de leerdoelen stipjes die respectievelijk de referentie niveaus aangeven. Daarbij dan ook graag de letter van het leerdoel.

groetjes Miranda

foto
30

Dag Miranda,

Dat is momenteel nog niet gedaan, omdat het nog wel eens iets kan fluctueren. We zouden dat mogelijk na de zomer wel kunnen doen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto