Voorwaardelijke doelen zichtbaar voor leerkracht

Hilde Wolters deelde dit Idee 12 maanden geleden
Lange termijn

Bij leerlingen is een leerdoel grijs als er eerst een ander doel behaald moet worden. Het programma geeft voor de leerling aan welke andere doelen voorwaardelijk zijn, leerlingen kunnen dan direct doorklikken. In het leerkrachtgedeelte is dit niet zichtbaar. Mijn wens: de voorwaardelijke doelen ook zichtbaar maken in het leerkrachtgedeelte (net zoals in het leerlinggedeelte).

Reacties (5)

foto
119

Dag Hilde,


Dank je wel voor je tip. Dit is inderdaad iets wat nog mist, maar er wel aan zit te komen. We zijn momenteel hier oplossingen voor aan het uitwerken. In de toekomst zul je hier meer inzicht in krijgen als leerkracht.


Hartelijke groet,

Pieter

foto
64

Dag Richard,

Dank je voor je suggestie.

Ik voeg je idee samen met een reeds bestaande die over hetzelfde gaat.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
33

Voor het geven van een effectieve instructie en een verwerking die hierop aansluit, is bovenstaande zeer belangrijk. Op wat voor termijn kunnen we een oplossing verwachten?

foto
32

Dag Sander,

De status is nu dat dit op de langere termijn zal komen. Wanneer precies is nog niet bepaald.

Is het voor jou als leerkracht vooral belangrijk wat er inhoudelijk voorafgaat aan bepaalde doelen waar je instructie over gaat of juist voor de leerlingen wat hen mogelijk tegen zal houden als ze aan de verwerking van dit doel willen starten (nog niet behaalde voorwaardelijke doelen)?

Pieter

foto
32

Als leerkracht wil ik met name inzicht in welke voorwaardelijke doelen nog onvoldoende worden beheerst, zodat ik op basis hiervan keuzes kan maken.

foto