Leerlingkaart / beoordeling algemeen van de werelden uitprinten

Sanne vd Steen deelde dit Idee 10 maanden geleden
Voltooid

Goedemorgen,


Graag zouden wij het overzicht (wat je krijgt te zien als je op een naam van een leerling klikt) willen uitprinten, zodat wij dit bij het rapport kunnen voegen als (in ons geval) het resultaat van rekenen.

Groeten,

Sanne van der Steen

Reacties (5)

foto
69

Dag Sanne,

Bedankt voor je suggestie. In een van de uitwerkingen van de doorontwikkeling van de leerlingkaart (waarin de resultaten per Wereld staan) is ook een printoptie verkend. We nemen je wens mee en zijn benieuwd naar meer leerkrachten met deze wens.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
65

Wij werken met een papieren portfolio en zouden het ook erg fijn vinden als een soort van "rapport" uitgeprint kon worden. Nu met print screen is het echt niet te doen.

foto
77

Bedankt voor je toelichting. Wat maakt het nu vooral lastig een screenshot te gebruiken in een geprint rapport?

^Pieter

foto
65

Ten eerste ziet een screenshot er niet al te netjes uit. Oogt ook niet professioneel bij een rapport. Het belangrijkste is echter dat met één screenshot niet een totale kaart of lijst is te krijgen. Je moet screenshots aan elkaar gaan “plakken”.

foto
68

Het is behalve wat Rob ook al aangeeft een zeeeeeer tijdrovend werkje als je 32 leerlingen in je groep hebt! Per leerling de kaart bekijken, screenschot 1 maken, word bestand openen, hierin plakken, dan bijsnijden en op de goede plek zetten. Dan weer terug naar de leerlingenkaart. screenshot 2 maken, weer terug naar het Word documentje. Het tweede screenshot plakken, dit weer bijsnijden en op de goede plek zetten. Zo knippen en bijplakken dat het een beetje bij elkaar past. Dit documentje dan opslaan, daar een Pdf je van maken..... en dit dan keer 32.

Verder ziet het er heel rommelig uit, ook omdat het inderdaad niet op een screenshot past. Mooi zou zijn als dit in een mooi Pdf bestandje kon en (of) in een Excel bestand dat je zelf kunt aanpassen aan het eventuele "rapport"van school. We missen dit nu echt in het rapport en ouders vragen hier ook om.

foto
58

Het oogt inderdaad niet netjes. Zeker niet als toevoeging van een rapport. Het is ook niet echt een visitekaartje voor Gynzy lijkt mij. Een mooi, goed werkend programma, maar wel een print screen als rapport naar ouders toe. Oogt niet echt professioneel, en dat doet echt af aan datgene wat we dagelijks doen met Gynzy!

foto
65

Bedankt voor alle toelichtingen en reacties. Dat geeft duidelijk de behoefte aan. We nemen alles mee in de ontwikkeling en deze wens is helder.

^Pieter

foto
63

Wij gaan het overzicht gebruiken als rapport. We geven hier geen cijfers meer. Het zou ontzettend fijn zijn als het overzicht printbaar wordt. Anders moeten we iemand aan het werk zetten om voor 120 kinderen mooie screenshots te maken.

foto
foto
61

Dag Evelyn,

Bedankt voor je suggestie. Ik voeg hem samen met een bestaande wens.

^Pieter

foto
42

Dag Silvia,

Bedankt voor je suggestie. Goed nieuws: we zijn hier momenteel mee bezig omdat ook andere collega's dit hadden gevraagd. Ik voeg jouw wens dan ook hiermee samen.

Je schreef:

Het zou fijn zijn als je de leerlingen kaarten, waarin het overzicht van de ontwikkeling ook kunt afdrukken, zodat je deze ook leerlingen/ouders kunt geven.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
36

Inmiddels is het mogelijk om de leerlingkaart te printen. Zie ook de blog voor meer toelichting.