Beoordelingspagina / inzicht voor leerlingen

Gast deelde dit Idee 17 maanden geleden
Gepland

Ik zou het fijn vinden als leerlingen zelf ook de beoordelingspagina kunnen zien en dat ik als leerkracht kan kiezen of ik deze aan de leerlingen laat zien of niet.

Reacties (3)

foto
186

Dank je voor je suggestie.

We hebben de intentie om in de toekomst meer inzicht voor leerling te bieden. Daarover zouden we graag meer weten:

Welke informatie van de beoordelingspagina (of daarbuiten) zou je aan de leerling willen tonen?

Hartelijke groet,

Pieter Smits

foto
107

Dag Miranda,

Bedankt voor je suggestie. Ik voeg hem samen met de bestaande wens.

Je schreef:

Is het mogelijk om voor de kinderen zichtbaar te maken bij hun werelden hoe ze de desbetreffende wereld hebben gemaakt? Dat bijv onder hun overzicht met werelden op het Chromebook de bolletjes van de leerlingenkaart komt te staan?

^Pieter

foto
9

Ik mis ook inzicht voor leerlingen. Inzicht geeft ze meer eigenaarschap voor hun leerproces.Het zou mooi zijn wanneer kinderen met één druk op de knop een eigen rapport kunnen inzien, waarop ze per leergebied weten hoe ze zelf scoren. Ook meer inzicht per wereld zou fijn zijn. Op dit moment, wanneer je werkt vanuit de methode dan kan de leerling per les gelijk zien hoeveel sterren hij/zij heeft gehaald. Dat geeft al iets van overzicht, maar geen inzicht in de groei op een bepaald leerdoel. Dat overzicht zouden jullie wel kunnen creëren aangezien alle lessen in Gynzy gekoppeld zijn aan leerdoelen in Gynzy.- Wanneer je werkt vanuit de werelden dan zien leerlingen bij rekenen gelijk een overzicht van alle 9 werelden. Je zou met gekleurde ringen of op een andere manier op deze plek al kunnen aangeven hoe een leerling scoort per wereld. Verder klikkend op een wereld zie je de ringen wel, alleen die zeggen niks. Ik zou graag zien dat er bij deze ringen een verschil tussen de verworven score (vanuit het startniveau) en de score van zelf gemaakte opdrachten. Zo kan de leerling zien wat hij/zij daadwerkelijk gescoord heeft.

foto
8

Dag Renze,

Bedankt voor je input. Dit is voor ons erg waardevol. We zijn het helemaal met je eens. We nemen al je suggesties mee in de geplande ontwikkelingen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto