Cijfers/beoordelingen voor toetsen

Meester Aad deelde dit Idee 17 maanden geleden
Voltooid

Als de kinderen de toets in Gynzy maken is het lastig om hier een beoordeling aan te verbinden. Ik wil graag snel weten wat voor beoordeling ik aan toetsen kan hangen. Ook zodat ik uiteindelijk een punt voor het rapport kan maken.

Reacties (4)

foto
151

Dank je voor je feedback. Wist je dat je aan de hand van de vaardigheidsscores een nauwkeurigere indicatie krijgt hoe goed je leerlingen zijn in de doelen? Een toets is slechts een beperkt en enkel meetmoment. Zie ook deze blogpost over nut en noodzaak van toetsing in een digitale leeromgeving.

We gaan kijken hoe we toch ook voor toetsen een snellere beoordeling mogelijk kunnen maken.


Hartelijke groet,Pieter

foto
136

Fijn! Ik hopp dat dit er snel lomt!

foto
100

Dag,

Inmiddels hebben we een oplossing. Je kunt nu middels de score per referentieniveau snel een beoordeling voor een toets bepalen.

https://www.gynzy.com/nieuws/aangepast-toetskaart/

Hartelijke groet,

Pieter

foto
64

Hallo Pieter,

Fijn dat de toetsscore (ref %) op toetskaart nu snel te bekijken is bij de resultaten op de toetskaart.

Jammer is dat de toetsgegevens niet (appart) gekoppeld zijn aan Parnassys zodat we scores kunnen gebruiken voor cijfers op digitaalrapport.

Onze wens is dat dit op korte termijn kan worden toegevoegd aan Parnassys zodat we niet handmatig de scores hoeven in te voeren.

Hoor graag of dit mogelijk is

Groet Lisette

foto
71

Dag Lisette,

Op korte termijn (binnen 6 maanden) is dit helaas niet mogelijk om in de koppeling met ParnasSys te realiseren. We hebben wel een andere wens waar dit in gevraagd word wat we voor op de langere termijn overwegen.

^Pieter