Data & tijden in "Actueel" overzicht

Meester Aad deelde dit Idee 18 maanden geleden
Voltooid

Nu kan ik niet zien wanneer een leerling iets gedaan heeft. Omdat ik met een duo werk, willen we graag weten of iets op onze eigen dag gebeurd is of op die van de ander. Ook wil ik graag kunnen zien of het 's avonds/thuis is gebeurd of niet.

Reacties (7)

foto
107

Hartelijk dank voor je idee. We willen dit inderdaad op termijn gaan toevoegen. Wanneer dit zal zijn kunnen we nog niet zeggen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
100

Dit zou inderdaad heel erg fijn zijn!!

Je hebt nu geen idee wanneer het werk gemaakt is. Zeker als kinderen met een eigen leerlijn bijvoorbeeld in de werelden werken weet je ook niet hoeveel ze op welke dag en tijd gedaan hebben!

foto
60

Is er al een idee wanneer dit gerealiseerd gaat worden? Met 66 kinderen in een unit zijn wij inmiddels het overzicht kwijt. We hebben geen idee wat de kinderen wanneer gedaan hebben. Ze werken hier alleen in de werelden. Tijd en datum zou heel fijn zijn!!

foto
59

Dag Nicole,

We zijn momenteel bezig met het treffen van voorbereidingen hiervoor. Hopelijk duurst dit niet al te lang meer. Ik kan er nog geen verwachte oplevering aan koppelen.

Pieter

foto
54

We zijn heel blij dat dit sinds dit weekend gerealiseerd is.

foto
52

Ik ben er ook superblij mee!

foto
foto
57

Dag Guy,

Dank je voor je suggestie. Je bent niet de enige met deze wens, een wens die hier sterk op lijkt bestond al en daarmee heb ik hem samengevoegd.

Je schreef:

De opgaven die de kinderen maken worden zichtbaar gemaakt in Gynzy Kids onder het kopje "Actueel". Hier zie je de opdrachten die de kinderen de laatste 2 dagen gemaakt hebben.

Als deze tijd instelbaar zou zijn kan je per 5 minuten, per 15 minuten, per uur of per dag kijken. Op deze manier krijg je snel een overzicht van het werktempo van de leerlingen.

Dit zou ook nuttig kunnen zijn voor andere wensen op deze website (langzame leerlingen, wat heeft mijn duo gedaan, etc.)


Hartelijke groet,Pieter

foto
49

Inmiddels worden de data en tijden in het Actueel-overzicht getoond. Binnenkort volgen meer updates voor het actueel-overzicht.

^Pieter

foto
63

Inmiddels zijn ook filters voor de afgelopen 7 dagen toegevoegd.

^Pieter

foto
46

Inmiddels is deze wens gerealiseerd:

https://www.gynzy.com/nieuws/scherper-inzicht-in-actueel/

^Pieter