Multi-touch ondersteuning / Spelletjes voor meerdere spelers tegelijkertijd

Anoniem deelde dit Idee 5 maanden geleden
Nieuw

Hoi, ik kan mijn digibord en mijn computer plat leggen, zodat kinderen daar met een groepje spelletjes op kunnen spelen. Ik ben op zoek naar spelletjes voor deze werkvorm.

Reacties (5)

foto
42

Dank voor je suggestie.

Spellen zoals Memory en Galgje op Gynzy kids kunnen met meerdere spelers gespeeld worden. Bedoel je dat kinderen tegelijkertijd (multi-player) een spel met of tegen elkaar kunnen spelen?

Dit idee heeft nu nog de status "nieuw", zodat erop gestemd kan worden door andere leerkrachten.

We zijn zeer benieuwd of anderen van jullie dit ook graag zouden zien.

Dus mocht je dit ook missen in Gynzy, stem dan zeker op dit idee!


Groet,Sjors

foto
11

Ja, dat klopt, het kan met die spellen die jullie noemen. Maar het is ook interessant om te kijken op welke manier je nog meer tools zou kunnen aanpassen hiervoor. Want als het bord plat ligt (een grote ipad noemen ze dat bij mij), dan is het bord aan 4 zijden benaderbaar en moet een spel dus als het ware ook 'op zijn kop' of 'op zijn zij' te bekijken zijn. Ook kunnen onderdelen gedraaid worden eventueel. En multitouch zou dan ook van toegevoegde waarde zijn. Maar ik weet niet of het dan een kopie van Prowise Presenter en de touchtafeltools gaat worden.

foto
7

Dag Gabriela, Bedankt voor je toevoegingen. We zullen kijken hoe we dit zouden kunnen meenemen in ontwikkeling van ons vernieuwde bord. Groet, Sjors

foto
foto
9

Hoi,


Ja lijkt mij heel leuk en nuttig. Vooral voor de kleutergroepen is dit ideaal. Het klinkt een beetje stom maar Prowise heeft bijvoorbeeld Touchtafel tools in de Beta zitten die echt heel leuk zijn en waarbij kinderen oefenen met: Kleuren, woordenschat, vormen en andere dingen.


Groet Olivier

foto
9

Dag Olivier, Bedankt voor je aanvulling op dit topic. Groet, Sjors

foto