Een OVERHORINGSTOOL binnen GynzyKids

Nico deelde dit Idee 15 maanden geleden
In overweging

Hoi

Ik zou graag een OVERHORINGSTOOL willen in Gynzy. Een soort quizmaker die ik kan gebruiken om korte overhoringen klassikaal (of leerling voor leerling) te laten maken op een device.

VOORBEELD: Ik heb drie weken gewerkt over het thema "Jungle" en ik wil in mijn groep weten of de leerlingen de doelen behaald hebben. Ik maak een korte overhoring met bijvoorbeeld meerkeuze- en open vragen. De overhoring wordt door mij (leerkracht) klaargezet in de persoonlijke GynzyKids omgeving van de leerlingen (waar ze komen door in te loggen op http://www.gynzykids.com). De leerling maakt deze overhoring vervolgens binnen de eigen Gynzykids omgeving. Wanneer de leerling klaar is kan hij klikken op 'inleveren'. Ik als leerkracht krijg een melding (o.i.d.) dat de overhoring is ingeleverd en kan de open vragen beoordelen. (Meerkeuzevragen worden automatisch goed of fout gerekend door het systeem omdat ik bij het maken van de overhoring heb aangegeven welk antwoord juist is).

Graag reactie!

Lijkt je dit een goed idee? STEM ER DAN OP!

Reacties (2)

foto
117

Oh... en 't zou nog mooier zijn wanneer deze tool ook meteen een cijfer kan berekenen... En evt. exporteren naar Parnassys...

foto
106

Dag Nico,

Dank je voor je mooie en uitgewerkte suggestie! Wist je al van het bestaan van de klassenvraag in Gynzy Kids? Dit doet niet precies hetzelfde als je omschrijft, maar komt waarschijnlijk al een eind in de richting. We nemen je wens en stemmen in ieder geval mee voor de doorontwikkeling.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
81

Hoi Pieter

Zeker ken ik klassenvraag! Maar ik bedoel hier toch iets heel anders mee!

foto