foto's invoegen vanuit google

Edith Dunharden deelde dit Idee 10 maanden geleden
Bezig

Hoi,

De plaatjes die ik krijg via Gynzy bij Google voldoen vaak niet. Als ik dan zelf ga zoeken bij Google dan wordt het een heel gedoe om de foto die ik wil in mijn les te krijgen. Dan moet ik eerst de foto opslaan (wat ik eigenlijk niet wil) en dan kan ik hem in mijn les voegen. Is het niet mogelijk om of mijzelf te laten bepalen welke plaatje ik kies bij Google of dat ik vanuit de functie kopiëren een foto bij gynzy kan zette.

Reacties (2)

foto
105

Hallo Edith,


Bedankt voor je idee!

Ik kan me voorstellen dat je dit graag zou zien in Gynzy. Helaas waren we nooit in de mogelijkheid om dit te realiseren, vanwege de huidige opbouw van de software.

Nu is er een volledig team van developers en programmeurs bezig met het ontwikkelen van een nieuwe bordomgeving.

Wanneer zij dit af hebben zullen we in staat zijn dit soort verzoeken op te pakken. Dit zal niet in de nabije toekomst zijn, want het kost veel tijd, maar op de wat langere termijn zullen we dit zeker gaan proberen op te pakken!


grt. Nidia

foto
7

Dag Edith,

Momenteel maken we het in onze nieuwe digibordsoftware mogelijk om ook eigen afbeeldingen in te voegen. Daarnaast is het mogelijk om afbeeldingen vanuit Google in te voegen, deze worden wel gefilterd op veiligheid voor kinderen.

Hartelijke groet,Pieter