gegevens na de les voor kinderen zichtbaar houden

Maarten Ronde deelde dit Idee 10 maanden geleden
Nieuw

Op het moment van afronden zien ze hoeveel ze er goed hebben en staat er bijvoorbeeld een groen vinkje. Ik vind het zo jammer dat dat daarna verdwijnt. Als leerlingen terug willen kijken naar hoe die les ging, voor als ze willen kijken in welk dorp ze het beste kunnen oefenen zien ze die gegevens nu niet meer. Kan dat voor hun niet bewaard blijven?

Reacties (1)

foto
81

Dag Maarten,

Dank je voor je suggestie. Als ik je goed begrijp zou je graag een soort logboek voor kinderen hebben waarin ze zelf terug kunnen kijken hoe eerder gemaakt werk gegaan is. Dit zou een mooie toevoeging kunnen zijn. We horen graag of meer mensen dit willen.

Overigens kunnen leerlingen nu al wel bepalen waar in de werelden ze het beste aan kunnen werken zonder de specifieke lesresultaten nog eens te zien. Door te klikken op 'naar Werelden' (route 3 uit deze blog: https://www.gynzy.com/nieuws/nieuw-lessen-maken-per-doel/) zien ze de Eilanden die passen bij deze les met daarbij meteen hun actuele vaardigheidsscore. Zo kunnen ze aan de Eilanden gaan werken waarvan de gele cirkel het minst gevuld is.

Hartelijke groet,

Pieter