Invoeren eigen woordpakket in huiswerktaak.

Tanja Bult deelde dit Idee 17 maanden geleden
Nieuw

Ik mis heel erg een tool voor huiswerk, waarin je voor spelling je eigen woordpakket kunt invoeren. Er staan nu verschillende spellingcategorieën bij verschillende groepen, maar als ik die gebruik, zijn vaak de woorden te moeilijk voor mijn groep. Als ik zelf woorden in kan voeren, oefenen de kinderen het pakket waar ze op dat moment in de klas mee bezig zijn.

Reacties (3)

foto
172

Bedankt voor je idee!


Dit idee heeft nu nog de status "nieuw", zodat erop gestemd kan worden door andere leerkrachten.

We zijn zeer benieuwd of anderen van jullie dit ook graag zouden zien.

Nieuwe reacties en aanvullingen zijn dan ook van harte welkom!


Dus mocht je dit ook missen in Gynzy, stem dan zeker op dit idee!

Voel je ook vrij om collega leerkrachten uit te nodigen om op ons Feedback Forum te stemmen/reageren.


Groetjes Nidia

foto
153

Hier sta ik ook achter. Het zou een grote verrijking voor de leerlingen betekenen.Wij gebruiken hier op school de woordpakketten van het alfabeestje bij de methode Kameleon (Vlaanderen).

foto
111

Wij gaan volgend schooljaar de nieuwe methode ‘

Alles in 1’ uitproberen. Deze methode staat niet gekoppeld aan Gynzy. Het zou dus extra fijn of eigenlijk noodzaak zijn om zelf woorden in te kunnen voeren. Dan kunnen we ons houden aan onze nieuwe methode.

foto
99

Dag Tanja,

Methodes die nu niet gekoppeld zijn kunnen we bekijken om alsnog te ondersteunen. Als het goed is bedoel je de methode 'Alles apart' (het spelling/taal verlengde van 'Alles in 1'). Via support@gynzy.com kun je de wens hiervoor kenbaar maken en dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Pieter

foto
102

Deze methode is niet gekoppeld aan gynzy, terwijl ze wel hele andere woorden voor spelling gebruiken dan andere methoden. Wij kunnen dus niet werkschrift spelling van gynzy gebruiken, tenzij we zelf de woorden in kunnen voeren bij de huiswerktaken. Dat zou mooi zijn.

foto