Dit object bevindt zich in het archief! 

Liedje bij start aanbieden letters

Nathalie Mooibroek deelde dit Idee 15 maanden geleden
In overweging

Bij het aanbieden van letters stond er eerder een heel leuk liedje als start van de les op Gynzy: Je kunt haast overal de letters vinden. Het was een rustig liedje dat zo mooi liet zien waar letters te vinden zijn en waar ze voor nodig zijn. De kinderen waren altijd meteen enthousiast zodra ik het aanzette en werden meteen actief, zoeken naar letters en herkennen van allerlei letters, meezingen. Kunnen jullie het liedje weer terug plaatsen, eventueel op een andere plek als het niet bij de letterbeelden kan? Ik vind het huidige liedje veel minder aanspreken en passend voor kleuters, zo jammer! De kinderen keken ernaar, maar er gebeurde niets, Dus ik gebruik het niet meer. Alvast bedankt, vr. gr. Nathalie

Reacties (2)

foto
140

Hallo Nathalie,


Bedankt voor je verzoek!

We hebben even zitten zoeken en denken, maar ik kan me niet herinneren dat er (recent) iets is veranderd, maar ik weet ook niet 100% zeker in welke lessuggestie dit is.

Ik neem aan dat het in (een van onze) letterlessen is. Klopt dat? Deze misschien?

https://api.gynzy.com/nl/#!/items?utf8=%E2%9C%93&order=relevance&content_type=lesson_plans&search=letter+lessen


Deze lessen beginnen (als het goed is) allemaal met een introductieliedje. Dat is een liedje van Sesamstraat. Dat is al een tijdje zo.


Als je dat liedje bedoelt, dan zouden we het wel kunnen vervangen, want eerlijk gezegd vinden we het liedje "Je kunt haast overal wel letters vinden" prettiger om naar te luisteren.


Ik hoor graag je reactie!


grt. Nidia

foto
33

Helaas hebben we geen terugkoppeling of reactie meer ontvangen, dus door gebrek aan input zijn we genoodzaakt dit idee te sluiten.