Mindmappen

Yvonne deelde dit Idee 16 maanden geleden
Nieuw

Ik zou blij worden van een snelle mindmap tool met de mogelijkheid om ook afbeeldingen toe te voegen

Reacties (2)

foto
121

Beste Yvonne,


Bedankt voor je idee!

Heb je misschien wat voorbeelden voor ons? Misschien een website die goede voorbeelden laat zien van wat je bedoelt?

Als dit idee namelijk wat concreter zou zijn is het voor anderen makkelijker om erop de stemmen en voor ons om in te schatten wat je precies wenst.


We horen het graag!

grt. Nidia

foto
128

Hoi,


Een aantrekken en handige website is iMindmap. Hier kon je heel mooie mindmaps maken en makkelijk afbeeldingen in toevoegen.

foto
foto
104

Op dit moment maak ik mindmappen op het digibord met word. Dit is erg bewerkelijk en tijdens het opslaan vallen er regelmatig koppelstrepen weg.

De app iMindmap is mij bekend, maar dit is een betaalde app. voor op de tablet. Ik werk op een zml-school en ik vind het fijn om een mindmap klassikaal op het digibord te maken. Dit zorgt voor grote betrokkenheid bij de leerlingen bij het plannen van de thema's

Ik vind het fijn dat in Gynzy alles bij elkaar zit, ik hoef dan niet steeds een ander programma te openen. In iMindmap is het trekken van strepen en het invoegen van afbeeldingen eenvoudig en direct.

Een aantal van mijn mindmappen gemaakt in Word:

/71ugb4G+BfoW2FAW+P+RnnnzLdy5EgAAAABJRU5ErkJggg==


/mfRS8aLYgIAgIAtFCQBiSaNGkkEMQEAQEgR4iIAxJD4EX1QoCgoAgEC0EhCGJFk0KOQQBQUAQ6CECwpD0EHhRrSAgCAgC0UJAGJJo0aSQQxAQBASBHiIgDEkPgRfVCgKCgCAQLQT+H+aqWLY0btw5AAAAAElFTkSuQmCC

Dus de mogelijkheid om snel lijnen, stippellijnen, kleuren, verschillende diktes en afbeeldingen in te voegen, de mogelijkheid om te printen en delen, zouden het maken van een mindmap eenvoudiger en sneller maken.