Moet ik werkelijk de hele methode klakkeloos volgen?

Caroline Demarteau deelde dit Idee 11 maanden geleden
Support

De methode is mijn planning en binnen deze planning wil ik aanpassingen aanbrengen. Nu loop ik tegen het feit aan, dat ik gedwongen word de methode te volgen bij het aanleren van het algoritme cijferen optellen en aftrekken. De mogelijkheid om hier flexibel mee om te gaan en te kunnen kiezen voor het direct aanbieden van cijferen zoals het uiteindelijk beheerst dient te worden, mis ik enorm. Hoe kan ik de tussenstappen overslaan en meteen het cijferen laten oefenen, zonder dat ik gedwongen wordt de wijze van de methode te volgen? Hier zou ik graag spoedig een oplossing voor ontvangen.

Reacties (3)

foto
67

Dat ik gedwongen wordt ... oeps ... dat ik gedwongen word

foto
65

Dag Caroline,

Dit kan op een vergelijkbare manier als je voorheen met de methode zou kunnen doen. Er kan gekozen worden welke doelen je binnen de les wil doen. Daarmee kun je doelen overslaan in lessen die volgens de methode aan bod zouden moeten komen en bijvoorbeeld in latere lessen of juist via de Werelden de doelen oefenen die je wel zou willen gebruiken. Mocht je hier verder hulp bij kunnen gebruiken, kun je het best contact opnemen met support@gynzy.com, of als je hier liever begeleiding in de vorm van een training/scholing zou willen hebben, kun je contact opnemen met info@gynzy-academie.nl.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
65

Het zou wel fijn zijn als je voor de hele groep een leerdoel van de les uit kunt zetten, zodat je niet tegen de kinderen hoeft te zeggen dat ze een doel mogen overslaan.