Onnodig op 'OK' moeten klikken weghalen

Arno Meijer deelde dit Idee 17 maanden geleden
Nieuw

Bij veel acties moet ik onnodig iets bevestigen. Bijvoorbeeld: ik wil uit een bestand van 40 sheets 36 pagina's verwijderen omdat ik de vier andere pagina's wil toevoegen aan een ander bestand. Ik moet dan 36x op het verwijder-kruisje van een pagina drukken, maar ik krijg ook 36x de melding dat de pagina is verwijderd. Dit moet ik telkens weer bevestigen met 'OK'. Dit geldt ook voor meldingen wanneer ik een heel bestand verwijder bijvoorbeeld. Graag zou ik deze onnodige bevestigingen niet willen krijgen.

Het is overigens het gevolg van het feit dat je geen pagina's naar andere bestanden kunt kopiëren. Liever nog had ik dat aangepast, maar dat schijnt door technische redenen voorlopig niet realiseerbaar te zijn.

Reacties (2)

foto
150

Hallo Arno,


Ik begrijp inderdaad wat je bedoelt, zoals je aan de telefoon ook al aangaf.

Ook voor ons geldt dat de voorkeur uitgaat naar de optie / mogelijkheid "Een deel van een les (tegelijk) te kunnen kopiëren naar een andere les".

Toch zijn we desalniettemin zeer benieuwd of anderen van jullie deze feature ook graag zouden zien.

Nieuwe reacties en aanvullingen zijn dan ook van harte welkom!


Grt. Nidia

foto
142

Nu wordt er voor elke pagina van een PDF-bestand een Gynzy-pagina gemaakt. Bij grote PDF bestanden (zoals met 40 pagina's) krijg je hierdoor meteen ook grote Gynzy-lessen. Mij lijkt het handiger om ook de mogelijkheid te hebben om een PDF in te kunnen laden op 1 pagina. Een PDF wordt op dezelfde manier weergegeven (op één pagina, maar dan met de mogelijkheid om te kunnen scrollen. (Daarbij kan het ook handig zijn dat je vooraf de keuze krijgt welke pagina's van de PDF je wil invoegen.) Wat vinden jullie hiervan?