Rapport: Beoordeling op eilandniveau

miranda de Wildt deelde dit Idee 12 maanden geleden
Gepland

Wanneer ik op de naam van een kind klik kan ik de beoordeling zien van de wereld. Ik zou het fijn vinden als ik kan doorklikken naar een eiland. Als ik de wereld taalkundige ontleding bekijk zou ik graag willen zien hoe het niveau is in de eilanden daaronder zoals woordsoorten en werkwoorden. Nu moet ik te veel stappen ondernemen om hier inzicht in te krijgen.

groetjes Miranda

Reacties (8)

foto
106

Dag Miranda,

Dat is inderdaad een uitstekend idee. We hebben dit ook opgenomen in onze planning om verder uit te werken. Zie ook dit gerelateerde idee.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
79

Super, bedankt!

foto
82

Update: zie de nieuwe blog over de plannen rondom dit onderwerp.

foto
81

Wauw! Dat ziet er veelbelovend en super uit! Bedankt!

groetjes Miranda

foto
75

Van belang voor onze keuze Snappet of Gynzy is o.a. een leerlingrapport. Nu ( we hebben) demo versie kan je nog niet goed inhoudelijk per leerling kijken naar de resultaten.

Wanneer wordt jullie voorstel uitgevoerd?

foto
70

Dag Lisette,

We zijn momenteel bezig met de voorbereidende werkzaamheden hiervoor en komend schooljaar kun je hier de resultaten van verwachten.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
49

Al zicht op wanneer dit gaat gebeuren?

foto
53

Dag Amelie,

Via de blog en dit forum houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra er data bekend zijn zullen we die ook communiceren. Voor deze wens geldt dat we bezig zijn met de voorbereidende werkzaamheden. Dit schooljaar zul je steeds meer merken van de ontwikkelingen van de leerlingkaart.

Hartelijke groet,

Pieter

foto