Realtime mee kijken op het scherm van een leerling en direct kunnen chatten met deze leerling.

Ted Hovelmann deelde dit Idee 6 maanden geleden
Nieuw

Meekijken met een leerling op zijn scherm via je eigen pc. Daarnaast direct kunnen communiceren. binnen gynzy. Het zou echt handig zijn als er een berichtensysteem binnen gynzy kids zou zitten. De leerling en leerkracht kunnen dan tijdens de les even communiceren. De leerling kan op deze wijze ook hulp vragen aan de leerkracht . Gynzychat, is een mooie naam hiervoor. :) Voor scholen zonder vaste werkplekken ( aantal groeit) is het ook erg handig.

Reacties (1)

foto
28

Dank je wel Ted. Klinkt als mooie plannen! We zijn wel erg benieuwd of meer leerkrachten dit zouden willen. We hebben nog genoeg te doen zoals je aan dit platform ziet, maar wellicht ligt er in de toekomst ook hier een mooie kans voor Gynzy.

^Pieter

foto
23

Ja, ik denk dat dit zeker in toekomst handig is. Maar helaas zal het niet zoveel bijval hebben. :) Reguliere klaslokalen verdwijnen en kinderen zullen niet meer werken in het klaslokaal waar de leerkracht zit. Ik combineer het nu maar een ander programma maar dat werkt helaas nog wat omslachtig.

foto
23

Zou inderdaad erg fijn zijn. Ik heb twee leerlingen die veel in het ziekenhuis verblijven. Ze werken daar met Gynzykids, het zou fijn zijn als ik dan direct kan sturen.

foto
23

Dag Jeroen,

Zou het dan met name gaan om het meekijken (wat een soort van vertraagd al kan middels "actueel"), of om het sturen van berichten aan de leerling?

^Pieter

foto
9

Hallo Gynzy, ik denk dat deze tool er juist snel moet komen. Het zou erg handig zijn in verschillende situaties. Bijv. zoals Jeroen aangeeft. Ik ben benieuwd naar de ontwikkelingen op dit gebied.

foto
6

Dag Sjoerd,

Zou je vooral die chatfunctie of het meekijken snel willen hebben? Voor het meekijken zijn namelijk diverse andere oplossingen beschikbaar middels Apple Classroom en Google.

Hartelijke groet,

Pieter

foto