Resultaten en groepsdoorbroken werken

Jakob deelde dit Idee 15 maanden geleden
Gepland

Hallo,


Op onze school werken we vrij veel groepsdoorbroken en maken we gebruik van een vaste invalleerkracht.

Met betrekking tot het groepsdoorbroken werken lopen we tegen het probleem aan dat wij alleen de resultaten van de eigen groep kunnen inkijken. Terwijl we tijdens de rekenlessen graag alle gegevens zouden willen kunnen opvragen, dus van beide (of zelfs meer) groepen. Kunnen jullie aangeven of dit aan te passen is en zo ja, hoe dit dan kan?

We hebben een vaste leerkracht die op vaste dagen bepaalde in bepaalde groepen invalt. Zij zou graag inzage in de resultaten van alle groepen willen hebben, zonder dat ze de inloggegevens van de bewuste leerkracht nodig heeft Dit is nu het geval, invallers moeten inloggen met de gegevens van de reguliere leerkracht om gegevens in te kunnen zien. Dat is niet wenselijk. Zien jullie een. mogelijkheid om dit te regelen?

Reacties (2)

foto
73

Dag Meester J.,

Dank je voor je wens. Deze functionaliteit staat gepland voor de doorontwikkeling.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
47

Hoi Pieter,

Kun je aangeven hoe ver jullie met deze ontwikkeling zijn? Om echt goed gebruik van de functionaliteiten/voordelen van Gynzy te kunnen maken, moeten we tijdens het groepsdoorbroken werken wel alle leerlingen kunnen volgen.

Kan het kloppen dat sublesgroepen uit Parnassys niet naast de stamgroep in te laden zijn? Als dat zou kunnen en we zouden tussen een stampgroep en sublesgroep kunnen switchen, dan zouden we al een heel eind zijn.

Ik hoor graag, alvast bedankt voor je reactie!

foto
42

Dag Jakob,

We zijn hier de voorbereidingen voor aan het treffen momenteel. Omdat het een vrij complexe ingreep betreft, zullen we hier helaas niet op heel korte termijn kunnen realiseren. Middels de blog en dit wensenplatform houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het klopt inderdaad dat we geen toegang hebben tot de sublesgroepen uit ParnasSys; die zijn dus helaas ook (nog) niet in te laden naast de stamgroepen. Zoals aangegeven staat dit wel op onze planning om de komende tijd mee bezig te gaan.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
56

Wij hebben als school dezelfde wens. Bij het tabblad 'actueel' zouden wij graag alle resultaten van een leerling zien van spelling, rekenen, woordenschat enz.

foto