Resultaten printen.

Meester Aad deelde dit Idee 16 maanden geleden
In overweging

Ik merk dat ik de behoefte heb om resultaten te kunnen printen.

Reacties (14)

foto
151

Dank je voor je idee. We horen dit vaker en zijn vooral benieuwd naar wat men precies zou willen printen en waarvoor. Dan kunnen we meedenken naar de beste oplossing.


Hartelijke groet,Pieter

foto
122

Resultaten kunnen printen zou héél handig zijn. Dan heb je het overzicht in één keer. Ben ik écht voor!!!👍

foto
127

Dag Tanja,

Welke resultaten zou je het liefst willen kunnen printen? Zijn dat lesresultaten of eerder de beoordelingspagina?

Hartelijke groet,

Pieter

foto
foto
122

Hoi Pieter,

Als de kinderen een les of toets hebben gedaan, zou ik de resultaten in één keer willen zien, zodat ik kan zien hoe een kind het individueel heeft gedaan in die les en waar de hiaten zitten, maar ook hoe de groep het heeft gedaan en waar dus extra aandacht of extra instructie aan gegeven moet worden. Handig op papier, zodat je het er later ook nog eens bij kunt pakken.

Nog mooier zou zijn dat er per blok aangegeven kan worden waar een kind/groep nog moeite mee heeft en waar dus meer uitleg gegeven moet worden. Misschien is dat er al, maar heb ik het nog niet gevonden.


Mvg, Tanja

foto
142

Dag Tanja,

Dank je voor je reactie en toelichting. Dit helpt ons betere keuzes te maken in de ontwikkeling hiervan.

Ondertussen kun je nu al voor een overzicht van de leerdoelen van het blok, gedurende het hele blok, de toets aan het eind van het blok openen om daar bij de leerdoelen de vaardigheidsscores van de leerlingen te zien. Meestal zijn dit de belangrijkste doelen van het blok. Zitten je leerlingen in groep 6, 7 of 8? Dan kun je met behulp van de referentieniveaus handig bepalen aan welke leerdoelen je de meeste prioriteit geeft of voor welke leerlingen welke leerdoelen het belangrijkst zijn. Met de recente vernieuwing is het bovendien mogelijk in één keer de vaardigheidsscores voor alle leerdoelen in de toets tegelijk te bekijken: https://api.gynzy.com/verwerking/news/post/2876

Hartelijke groet,

Pieter

foto
120

Dag Pieter,

Als reactie op het bovenstaande wil ik aangeven dat wij het ook prettig zouden vinden als er een overzichtspagina komt voor na de toets. Deze is er natuurlijk wel, maar deze is niet (goed) uit te printen.

Ik weet niet of het mogelijk is, maar wij zouden het handig vinden als er per leerling een te printen overzichtje zou komen met doelen waar ze nog extra mee kunnen oefenen. Op dit moment maken wij dit na de toets zelf.

Vriendelijke groet,

Carien

foto
105

Dag Carien,

Dank voor je aanvulling :)

Mag ik je wens vertalen naar een overzicht voor leerlingen met doelen van het blok waar ze nog aan moeten werken? Moet dit altijd geprint kunnen worden, of is een dergelijk overzicht direct in de software voor leerlingen handiger (dan kan het altijd actueel zijn).

Hartelijke groet,

Pieter

foto
101

f8e54f71bfccede7e39e01e6514f4740

Ik zou zelf graag zoiets willen zien. Alleen dan de omschrijvingen meteen verwerkt in de tabel.

Ik heb deze afbeelding ook bij een ander topic geplaatst.

foto
109

Dag Pieter,

Ik denk dat beide handig is, als dit mogelijk is. Dus een overzicht voor de leerkracht (zoiets als het voorbeeld van Marrit hierboven) en direct in de software voor de leerlingen.

Groet,

Carien

foto
118

Dag Carien en Marrit,

Dank voor jullie toelichtingen :). Waardevol om mee te nemen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
98

Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande reacties!

Het zou heel fijn zijn als je resultaten kan printen bv van de toets.

En het zou fijn zijn als kinderen na de toets inderdaad een overzichtje krijgen waar ze n.a.v. de resultaten van de toets nog mee kunnen oefenen (iets wat ze een dag later ook nog weer kunnen zien!!).

foto
97

Dag Juf V,

Binnenkort kunnen leerlingen bij een toets, net als bij de nieuwe les, altijd naar de doelen uit de Werelden die aansluiten bij de toetsdoelen.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
foto
76

Dag Annemarie,

Bedankt voor je suggestie. Ik heb hem samengevoegd met een andere die hetzelfde is.

^Pieter

foto
70

Ik zou het printen ook een hele fijne aanvulling vinden of eventueel het kunnen converteren naar excel/word. Ik merk dat ik bij de toetsen de meeste behoefte hieraan heb, maar van de lessen zou ook handig kunnen zijn.

foto