Spellen selecteren voor je groep

Paul Hulshoff deelde dit Idee 11 maanden geleden
In overweging

Het zou heel fijn zijn als je in Gynzy kids een selectie van het totale aantal spellen 'klaar kunt zetten' zodat ze niet verdwalen in de enorme hoeveelheid spellen.

Reacties (2)

foto
39

Hallo Paul,


Bedankt voor je suggestie!

Deze suggestie is iets wat we in overweging nemen, aangezien we dit willen gaan oplossen in de komende vernieuwingen die op de planning staan. Een tijdsbestek heb ik daar niet voor, maar er zal dus wel een oplossing voor komen. Misschien niet helemaal in de vorm die je in gedachte hebt, maar met behulp van contentfiltering zullen we dit waarschijnlijk oplossen.


Groetjes Nidia

foto
38

Dag Anita,

Bedankt voor je suggestie. Je was niet te enige met deze wens. Ik heb hem samengevoegd met de andere wens over dit onderwerp.

Je schreef:

Er staan veel leuke spellen in Gynzy Kids bij "oefenen" en "spelen". Deze spellen zijn alleen niet allemaal geschikt voor elke leeftijd (ik heb bijv. kleuters en dan zijn deelsommen niet helemaal op niveau). Het zou fijn zijn als je spellen kan weghalen, zodat er minder spellen in het overzicht staan en de spellen meer op het niveau zijn van de kinderen.

^Pieter