Streeflijn radargrafiek

Martijn Bus deelde dit Idee 8 maanden geleden
Nieuw

Hallo Gynzy,

Graag zie ik in de radargrafiek een streeflijn voor het leerjaar waar het kind in zit. Op deze manier krijgen de leerkrachten, maar vooral de ouders een goed beeld van waar hun kind staat. Als de streeflijn wordt toegevoegd kan de radargrafiek een goed rapportblad zijn.

Vriendelijke groeten,

Martijn Bus

Reacties (3)

foto
45

Dag Martijn,

Bedankt voor je suggestie. Op welke manier zou je die "streeflijn" voor je zien? Zou dat gebaseerd zijn op iets wat je zelf als leerkracht moet instellen, of juist op alle leerjaardoelen? Of per referentieniveau?

Hartelijke groet,Pieter

foto
46

Hallo Pieter,

Wij zien dit voor ons per referentieniveau. Als een kind in leerjaar 6 zit kunnen ouders en leerkrachten zien wat het referentieniveau is van dat jaar. Jij kunt dan ook in één oogopslag zien hoe het kind scoort ten opzichte van dat referentieniveau.

https://www.gynzy.com/nieuws/binnenkort-uitgebreider-inzicht-in-leerlingvoortgang/

In bovenstaande link hebben jullie eigenlijk al een voorbeeld gemaakt zoals wij de radargrafiek graag willen. De gele lijn is dan het referentieniveau.

Vriendelijke groeten,

Martijn

foto
40

Dag Martijn,

Bedankt voor je toelichting.

^Pieter

foto
foto
55

Hallo Pieter,

Het nieuwe leerlingvoortgang overzicht zit er heel goed, overzichtelijk en gedegen uit. Voor mij is alleen onduidelijk of er naast de voortgang van het leerjaar ook de totale voortgang zichtbaar wordt zoals het nu is met de grijze bolletjes

foto
37

Dag Albert,

Dit kan nu door de schuifjes op Alle doelen en Niet inzoomen te zetten. Zie ook de tip onderaan deze blog:https://www.gynzy.com/nieuws/nieuw-vakprofielen/

^Pieter

foto
29

Ik ben het eens met Martijn!

foto