Sublesgroepen importeren vanuit ParnasSys

Frank Selen deelde dit Idee 17 maanden geleden
In overweging

Momenteel verschijnen de normale (stam) groepen vanuit ParnasSys in Gynzy. Het is wenselijk om ook de sublesgroepen te importeren. Zodoende hebben we nog meer mogelijkheden om op niveau te werken!

Reacties (3)

foto
147

Dag Frank,

Dank je voor je suggestie. We gaan met ParnasSys kijken of en hoe we dit mogelijk kunnen maken.

Hartelijke groet,

Pieter

foto
134

Super! Succes!

foto
81

Als in Parnassys combinatiegroepen staan ingesteld, zou Gynzy op basis van leerjaarselectie moeten werken, zodat elke leerling de juiste programma's voor de neus krijgt. Bovendien moet het voor de leerkracht mogelijk zijn om voor 1 of meerdere leerlingen een aanpassing voor het leerjaar te maken (passend onderwijs0.

foto
77

Dag Reinder,

Bedankt voor je aanvulling. Graag geven we wat extra toelichting op de door jou genoemde punten:

Omdat de stamgroepen uit ParnasSys eigen namen hebben, kan Gynzy helaas niet afleiden welk leerjaar het betreft. Daarom is het (nu) nodig om naast de groep ook altijd een leerjaar te selecteren.

Het is al mogelijk om voor één of meerdere leerlingen aanpassingen te doen in het leerjaar. Het startniveau kun je per leerling instellen en de koppeling met een methode kun je per groepje (van één of meerdere leerlingen) middels verschillende leerjaren doen. Op welke manier zou je nog meer uitzonderingen per (groepje) leerling(en) willen zien?

Hartelijke groet,

Pieter

foto