Toetsen handiger opslaan

Cindy Duerinck deelde dit Idee 13 maanden geleden
Support

Afgelopen periode hebben we Gynzy uitgeprobeerd. Bij het maken of eigenlijk bij het inleveren van de toetsen ging helaas nogal eens wat mis. De leerlingen waren bezig met hun toets en door per ongeluk opeen verkeerde toets te drukken of op het verkeerde kruisje, was de toets ineensweg.

En dat was best vervelend voor de betreffende leerlingen, wantzij moesten dan hun toets helemaal opnieuw maken…Is het niet mogelijk dat Gynzy hier iets op bedenkt? Eenmogelijkheid om tussendoor de toetsen op te slaan, of wellicht automatisch opte slaan? Het zou voor de leerlingen prettiger zijn om op een makkelijkeremanier hun toets op te slaan.

Bijvoorbeeld i.p.v. een groot wit kruis een balkje met daarop dewoorden ‘toets opslaan’ en/of ‘toets inleveren’.

Jullie bedenken hier vast wel iets op, want ik merk dat deontwikkelingen bij Gynzy heel snel gaan.

Reacties (1)

foto
80

Dag Cindy,

Dank je voor je suggestie. We nemen je ervaringen mee in de overwegingen voor de doorontwikkeling. We horen het niet vaak dat dit een probleem oplevert. In principe worden toetsresultaten ook tussendoor opgeslagen als leerlingen tussentijds stoppen middels het witte kruisje. Dat zou dus geen probleem mogen opleveren. Mogelijk is het ook een stukje gewenning aan de software. Wat ik me wel nog kan voorstellen is dat leerlingen wellicht de hele app of browser op de tablet hebben afgesloten, daar hebben we helaas geen controle over.

Mocht het zeker middels het witte kruisje zijn gegaan en resultaten zijn niet bewaard, dan kan het ook liggen aan een slechte verbinding, waardoor de resultaten wel verstuurd zijn, maar niet aangekomen (vaak ligt dit aan het wifi-netwerk van de school). Indien je hier meer problemen mee ervaart, raad ik je aan met support contact op te nemen.

Hartelijke groet,

Pieter