totaaloverzicht van de klas en leerling per vakgebied

Ted Hovelmann deelde dit Idee 13 maanden geleden
Gepland

Hoi Gynzy,

Ik zou heel graag een totaaloverzicht willen zien net zoals bv bij Momento! Per vakgebied kun je zien hoe Pietje het nu in totaal doet voor bv spelling en ook hoe de klas het totaal doet. Als je er dan op doorklikt zou het mooi zijn als je ziet hoe de score onderverdeeld is per leerling. Je kunt zo in een oogopslag zien hoe je klas en de leerlingen ervoor staan per vakgebied.

Misschien dat je alleen dan de toetsen gebruikt of gebruik maakt van alle data van de oefeningen en toetsen. Natuurlijk in de kleuren van gynzy

/c11333c1533d9f2487b952e9a6523ae3

Reacties (3)

foto
100

Dag Ted,

Dank je voor je suggestie. De nieuwe aankondiging van de leerlingkaart zal hier vermoedelijk al een hoop in tegemoetkomen. Ook je wens om meer overzicht op klassenniveau nemen we mee. Welke gegevens op klassenniveau (als je denkt aan de gegevens op de leerlingkaart) zouden voor jou het belangrijkst zijn om tegelijk / in één oogopslag te zien?

Hartelijke groet,

Pieter

foto
99

Hoi Pieter,

ik ben al helemaal blij, zo snel zijn jullie:)

Het zou heel fijn zijn zijn om een totaalbeeld van bv spelling, taal en rekenen in een oogopslag kunt zien als je dat bijvoorbeeld afzet tegen een gemiddelde van al jullie leerlingen of het landelijk gemiddelde. Zo zie je hoe Pieter :) het dan doet op dit moment.


Stel je voor dat je een rapport hebt waarin je in een oogopslag kunt zien hoe iemand het doet voor taal spelling rekenen het doet. Voor ouders zou dat ook mooi zijn, als je een soort realtime scoren kunt zien als ouders bv inloggen bij hun kind. Ik stel mij dan voor dat je 3 cirkels ziet waarbij bv in procenten waar iemand staat ten aanzien van het gemiddelde van dat moment of in vergelijking met het 80% model.703791b9d2f169ecb33d7206bfa69a27

Ga zo door, ik ben al heel blij!


Masha danki groet uit Curacao

foto
88

Dag Ted,

Dank je voor je snelle en positieve reactie! We nemen je suggesties mee in de doorontwikkeling.

Groet vanuit een tropisch warm (momenteel) Nederland ;)

foto